Private Label

Als fabrikant staan wij open voor een partnership met jouw bedrijf.
Via jouw eigen Private label of kwalitatief sterk DASA label creëert u een ijzersterk lijm assortiment of product. Vergroot uw lijm assortiment met een betrouwbare fabrikant die achter u staat en meedenkt.

Het bepalen van de juiste lijm kwaliteit voor uw toepassing c.q. branche is onze core business. Vertrouw op onze ervaring in het bepalen van de juiste lijm kwaliteit voor uw afnemers.

DASA is ons verkoop bedrijf voor geheel Europa en is opgezet voor uw gemak. Tijdens het gehele Private label traject heeft u 1 aanspreekpunt. Kortom wij werken met korte lijnen om het gehele proces zo snel mogelijk en efficiënt te laten verlopen.

Wat DASA voor u kan regelen?

Het keuze proces van een DASA label of Private label opzetten tot het afleveren van de juiste lijm kwaliteit in de juiste verpakking nemen wij u compleet uit handen. Keuze uit diverse lijm kwaliteiten in drukvaten, aerosols, blikken en Smeltlijm patronen. Naast lijmen bieden wij ook een compleet pakket aan accessoires aan. Alle bijbehorende accessoires zoals spuit pistolen, spuit slangen, handwalsen en overige benodigdheden worden geleverd direct af fabrikant.