Favicon 2

Private Label

Als fabrikant staan wij open voor een partnership met jouw bedrijf.
Via je eigen Private label of het kwalitatief sterke DASA label creëer je een ijzersterk lijm assortiment of product. Vergroot je lijm assortiment met een betrouwbare fabrikant die achter je staat en meedenkt.

Het bepalen van de juiste lijm kwaliteit voor je toepassing c.q. branche is onze core business. Vertrouw op onze ervaring in het bepalen van de juiste lijm kwaliteit voor je afnemers.

DASA is ons verkoop bedrijf voor geheel Europa en is opgezet voor jouw gemak. Tijdens het gehele Private label traject heb je 1 aanspreekpunt. Kortom wij werken met korte lijnen om het gehele proces zo snel mogelijk en efficiënt te laten verlopen.

Wat DASA voor je kan regelen?
Het keuze proces van een DASA label of Private label opzetten tot het afleveren van de juiste lijm kwaliteit in de juiste verpakking nemen wij je compleet uit handen. Er is keuze uit diverse lijm kwaliteiten in drukvaten, aerosols, blikken en Smeltlijm patronen. Naast lijmen bieden wij ook een compleet pakket aan accessoires aan. Alle bijbehorende accessoires zoals spuit pistolen, spuit slangen, handwalsen en overige benodigdheden worden geleverd direct af fabriek.