Favicon 2

Je voordelen van een partnership met DASA

Constante lijm kwaliteit en betrouwbare productie
Flexibiliteit in afname van aantallen
Levering in alle Europese landen
Beschikbaarheid van de nieuwste lijm formules
Gepersonaliseerde MSDS en TDS bladen
Compleet assortiment van niet schadelijke lijmen
Diverse verpakking mogelijkheden
Alle producten hebben EU normering
22 jaar productie ervaring
Vrijheid in keuze kleur lijm en verpakking

DASA Filling Service
Een specialisme van ons is het vullen van drukvaten, aerosols of blikken met uw eigen lijm product. De balans vinden tussen ingrediënten om je lijm product zuiver uit een houder te laten spuiten is ons werk. Hierdoor ben je in staat je afnemers te laten werken met je lijm product vanuit een efficiënt drukvat lijm systeem of een handige aerosol.

DASA Laboratorium
Om een partnership met ons aan te gaan kan je monsters van het lijm product opsturen. In ons laboratorium beoordeelt onze chemicus je lijm product om te bepalen of deze geschikt is om in het drukvat systeem of aerosol af te vullen. Bij een goede test versturen wij in overleg een test sample in een houder naar keuze. Na je akkoord ontvang je het Material Safety Data Sheet en een Technisch Data Sheet op naam behorende bij je nieuwe lijm product volgens EU richtlijnen.

DASA test procedure
De gehele test procedure neemt ongeveer 3 weken in beslag. Er zal contact worden gehouden over het verloop van de procedure en zonodig technische informatie worden gevraagd en/of uitgewisseld. Bij een positieve afronding van de test procedure heb je een uniek lijm product in handen, waarmee je de concurrentie voor bent.

DASA partnership
Het concept van een lijm product in een drukvat en/of aerosol heeft in Europa de laatste jaren een grote commerciële vlucht genomen. In diverse branches zijn de meest gebruikte blik lijm soorten nu ook in een drukvat en/of spuitbus te verkrijgen. Volg samen met ons deze lijm trend en benader ons voor een partnership.