Filling Service

Uw voordelen van een partnership met DASA:
Constante lijm kwaliteit en productie
Flexibiliteit in afname aantallen Levering in alle Europese landen Beschikbaarheid van de nieuwste lijm formules Gepersonaliseerde MSDS en TDS bladen
Compleet assortiment van niet schadelijke lijmen Diverse verpakking mogelijkheden Alle producten hebben EU normering
22 jaar productie ervaring
Vrijheid in keuze kleur lijm en verpakking

DASA Filling Service
Een specialisme van ons is het vullen van drukvaten, aerosols of blikken met uw eigen lijm product. De balans vinden tussen ingrediënten om uw lijm product zuiver uit een houder te laten spuiten is ons werk. Hierdoor bent u in staat uw afnemers te laten werken met uw lijm product vanuit een efficiënt drukvat lijm systeem of een handige aerosol.
DASA Laboratorium

Om een partnership met ons aan te gaan kunt u monsters van het lijm product opsturen. In ons laboratorium beoordeelt onze chemicus uw lijm product om te bepalen of deze geschikt is om in het drukvat systeem of aerosol af te vullen. Bij een goede test versturen wij u in overleg een test sample in een houder naar keuze. Na uw akkoord ontvangt u het Material Safety Data Sheet en een Technisch Data Sheet op uw naam behorende bij uw nieuwe lijm product volgens EU richtlijnen.
DASA test procedure

Deze gehele test procedure neemt ongeveer 3 weken in beslag. Met u zal contact worden gehouden over het verloop van de procedure en zonodig technische informatie worden gevraagd en/of uitgewisseld. Bij een positieve afronding van de test procedure heeft u een uniek lijm product in handen, waarmee u de concurrentie voor bent.

DASA partnership
Het concept van een lijm product in een drukvat en/of aerosol heeft in Europa de laatste jaren een grote commerciële vlucht genomen. In diverse branches zijn de meest gebruikte blik lijm soorten nu ook in een drukvat en/of spuitbus te verkrijgen. Volg samen met ons deze lijm trend en benader ons voor een partnership.